Produsele noastre

Afișați filtrul

Echipament de vopsire cataforetică KTL

Este un proces de vopsire în baie de ultimă generație, foarte eficient. Formează un strat foarte adeziv, foarte rezistent.

Tehnologia de acoperire a suprafețelor, utilizată anterior pentru amorsare și pentru aplicații solicitante în industria automobilelor, este în prezent larg răspândită în aproape toate domeniile industriei, inclusiv ca strat de acoperire separat.

Vopseaua utilizată este, în esență, diluată cu apă cu un conținut minim de solvent.

Caracteristica de bază a tehnologiei KTL este că piesa de prelucrat cu împământare este scufundată într-o baie de vopsea încărcată electric, unde particulele de vopsea încărcate formează un strat subțire, dar cu rezistență foarte bună la coroziune, într-un mod autoreglabil. Acoperirea va fi uniformă chiar și pe margini și în interiorul pieselor de prelucrat cu geometrie complexă.

Pretratarea foarte bine concepută și clătirea repetată după imersarea în ultrafiltrat (clătire UF) sunt esențiale pentru o vopsire cataforetică KTL eficientă. Cu o recuperare a vopselei de aproape 100% și temperatură scăzută de ardere, se poate forma un strat de acoperire economic.

Contactați-ne și Kematechnik Innomontage Kft. va proiecta, construi și instala echipamentul de vopsire prin imersie KTL în conformitate cu cerințele dumneavoastră.