Produsele noastre

Afișați filtrul

Știulete de porumb

Materiale speciale de sablare pentru fiecare sarcină de curățare a suprafeței.

Kematechnik Innomontage Kft. cercetează în mod constant tehnologii inovatoare, permițându-vă dumneavoastră și firmei dumneavoastră să alegeți dintre cele mai potrivite tipuri de materiale de sablare.

Material special pentru sablare din selecția Kematechnik Innomontage Kft.:

Știulete de porumb:

Boabele de porumb sunt excelente pentru curățarea ușoară a suprafeței. Potrivite pentru curățarea metalelor, lemnului, produselor din fibră de sticlă, materialelor plastice, zidăriei, elementelor electroizolante pentru șlefuire. Materialul de pulverizare fabricat din partea lemnoasă a știuletelui de porumb se caracterizează prin duritatea și densitatea aparentă ridicate, o bună absorbție și o fluiditate excelentă.

Mohs are o duritate de 4,5 – se află la mijlocul scalei - dar poate fi utilizat eficient și în condiții de siguranță pentru curățarea diverselor materiale și echipamente fără a le deteriora. Nu deteriorează suprafața, nu are efect abraziv, elimină impuritățile, cum ar fi depunerile. Datorită capacității sale bune de absorbție, îmbunătățește eficiența curățării. Nu este necesar ca suprafețele de sticlă să fie acoperite atunci când sunt curățate cu granule vegetale. Ideal pentru curățarea fațadelor la clădirile monumentale: nu deteriorează suprafața, ci o curăță de praf, murdărie, ulei și elimină depunerile de vopsea.

Orice echipament convențional de sablare este adecvat pentru pulverizarea boabelor granule de porumb.

La selectarea dimensiunii adecvate a granulelor, trebuie să se țină seama de faptul că, cu cât dimensiunea particulelor este mai mare, cu atât efectul de curățare este mai puternic.

 

Granulele de știulete de porumb sunt sigure pentru utilizare deoarece:

- prezintă o formare redusă de pulberi
- nu sunt generate scântei în timpul utilizării
- biodegradabile, netoxice
- sigure de utilizat cu utilaje și rulmenți
- pot fi utilizate cu alte materiale abrazive
- sigure de utilizat în apropierea echipamentelor electrice
- pot fi folosite și pentru curățarea echipamentelor hidraulice.