Produsele noastre

Afișați filtrul

Nisip granat

Nisipul granat este un agent de curățare mineral natural. Ingredientul său principal este granatul almandin, unul dintre cele mai dure minerale.

Datorită proprietăților sale, durității și efectului abraziv, este excelent pentru curățarea suprafeței, a fierului sau metalelor mai moi, zincului, pieselor turnate din aluminiu. Este, de asemenea, utilizat pentru decaparea pieselor zincate înainte de vopsire.

În tehnologia de tăiere cu apă, este utilizat ca aditiv.

Minele din Australia au fost primele care l-au introdus pe piața europeană. De atunci, granatele din mine deschise pe alte continente au satisfăcut cereri tot mai mari. Este vorba despre Peninsula Indiană, Chineză, Arabică. Mai recent, au fost deschise mine americane, de aceeași calitate ca minele australiene.

GMA: Nisipurile granate din Australia sunt granule premium de înaltă puritate, fără ferită și, prin urmare, excelente pentru curățarea materialelor inoxidabile, a metalelor colorate și prețioase. Datorită calității sale ridicate, asigură o viteză rapidă a tăierii cu apă.

Dimensiunea de cernere a nisipurilor granate din alte mine este aceeași cu cea a GMA. Este utilizat în principal pentru sablare, lipsa de performanță este mai semnificativă la tăierea cu apă.

Având în vedere proprietățile sale, este una dintre cele mai avansate granule abrazive de curățare care pot fi utilizate pentru sisteme cu jet liber petru operațiuni executate la exterior.

 

Caracteristicile principale:

- Fără risc de silicoză
- Nu conține metale grele sau componente toxice
- Lucrul cu formare de cantități mici de praf
- Neutru din punct de vedere chimic
- Funcționează fără scântei (producând scântei reci)
- Mineral natural

 

Principalele caracteristici fizice:

- Culoare roz
- pH neutru
- Insolubil în apă
- Formă sferică
- Densitate 2,8 kg/dm3
- Consum 15 kg/m3 (valoare medie)
- Număr ciclu 6-10

 

Dimensiunile articolului:

0,15 - 0,30 mm ochi de plasă 20/40

0,20 – 0,60 mm ochi de plasă 30/60

0,50 – 1,00 mm ochi de plasă 80