Produsele noastre

Afișați filtrul

Materiale sablare sticlă

Granulele de sticlă ocupă un loc important în sablare. Utilizate pentru pulverizarea decorativă a suprafețelor pieselor turnate din aluminiu, cupru, pieselor inoxidabile, cum ar fi: generatoare, autodemaroare, cutii de direcție, cutii de viteze, blocuri motoare, chiulase, supape de motor, colectoare de admisie.

Datorită durității și formei sferice a granulei de sticlă, aceasta este adecvată pentru îndepărtarea murdăriei, a depunerilor și a diferiților oxizi de pe suprafață, fără a deteriora suprafața tratată în sine. Atunci când granulele de sticlă sunt curățate utilizând tehnologia corespunzătoare, bilele permit, de asemenea, curățarea suprafețelor prelucrate, a filetelor și a elementelor de precizie.

Deoarece sticla nu reacționează chimic cu alte substanțe și nu provoacă coroziunea și depunerea metalelor străine pe suprafața tratată, este ideală pentru curățarea oțelului prețios, a aluminiului și a aliajelor de titan (metale colorate și prețioase).

 

Utilizări recomandate:

Tratare prealabilă: tratarea suprafețelor metalice sau nemetalice corodate sau uzate

Curățare: îndepărtarea lacului și vopselei existente

Prelucrarea finală: lustruirea suprafețelor metalelor ușoare, oțelului prețios, bronzului, pieselor din aluminiu

ECRUISARE: procedura de îmbunătățire a rezistenței suprafeței

 

Domenii de utilizare a granulelor de sticlă:

Nu zgârie suprafața

Granulele de sticlă sunt un material sferic de sablare cu o suprafață netedă, neunghiulară, astfel încât să nu zgârie suprafața care trebuie prelucrată în timpul sablării, astfel încât piesa de prelucrat să poată fi curățată ușor și rapid între fazele de lucru. Sablarea cu granule cu colțuri ascuțite poate contamina suprafața microfisurilor, care pot fi îndepărtate numai prin intermediul unei alte sablări. Dacă împrăștiem granulele de sticlă, atunci acest pericol nu există și obținem suprafața care îndeplinește cerințele noastre.

Nicio pierdere de material

Pot fi utilizate, de asemenea, pentru curățarea pieselor de fier în cazul în care pierderea de material nu este permisă, dar curățarea suprafeței este importantă, cum ar fi: curățarea supapelor motorului, supapei EGR.

Suprafață turnată din fabrică

Dacă este sablată cu granule de sticlă, suprafața obținută va fi similară cu suprafața turnată din fabrică. Prin dispersarea granulelor de sticlă, suprafața din aluminiu turnat, cupru și alte metale mai moi poate fi adusă aproape de starea originală, iar suprafața lor strălucitoare poate fi transformată în mătase.

Finisaj fin

După prelucrarea CNC, în cazul în care urmele instrumentului de prelucrare rămân pe suprafață, acestea pot fi omogenizate cu ajutorul deviației standard a granulelor de sticlă. De asemenea, pot fi utilizate pentru spargere și rafinare, inclusiv după prelucrare.

Dimensiuni: Compoziția chimică:

1 – 50 μm SiO2 72,00 – 73,00 %

40 – 70 μm Na2O 13,30 – 14,30 %

70 – 110 μm K2O 0,20 – 0,60 %

90 – 150 μm CaO 7,20 – 9,20 %

100 – 200 μm MgO 3,50 – 4,00 %

150 – 250 μm Fe2O3 0,08 – 0,11 %

200 – 300 μm Al2O3 0,80 – 2,00 %

300 – 400 μm SO3 0,20 – 0,30 %

400 – 600 μm

Duritate: 5,5 Mohs