Produsele noastre

Afișați filtrul

Materiale abrazive oțel și oțel inoxidabil

Alice de otel si granule inoxidabile

Innotehnic S.R.L. comercializeaza produsele producatorului mondial de materiale abrazive W Abrasives!

 De ce sunt unice aceste materiale abrazive?

 W Abrasives oferă soluții inovatoare și ecologice adaptate nevoilor clientului. Cu întrebările corecte, ne străduim să satisfacem nevoile și așteptările partenerilor noștri la cel mai înalt nivel.

 srt_1001

Granule de otel / Alice colturoase

Granule de otel tip S:

Granule de otel, turnate si temperate, facute din otel hipereutectoid (C ≥ 0,85%). Tratamentul lor termic perfect controlat asigură flexibilitate și rezistență optimă la stres ridicat. Acest tip de alice poate fi utilizata în toate cazurile în care efectul dorit este asigurat de greutatea și energia alicelor. 

Alice de otel colturoase:

 
Alicele colturoase din oțel turnat sunt produse prin măcinarea granulelor supradimensionate, cu tratament termic special.

 

Alice de otel GP:

Alice întărite, inițial ascuțite, care se rotunjesc rapid în timpul utilizării. Sunt utilizate în instalatii de sablare automate cu turbine pentru curățare sau pregătirea suprafeței. 

Alice de otel GL:

Alice întărite, deși mai dure decât alicele de oțel GP, GL isi pierde colțurile ascuțite în timpul utilizării.

Alice de otel GH:

Întărite pentru o duritate maximă, alicele de oțel GH rămâne întotdeauna colturoase în timpul utilizării, sfărâmându-se colturos. Aceste materiale de sablare sunt deosebit de eficiente în procesele de pregătire a suprafeței, rezultând o suprafață uniformă și omogenizată. Utilizat în principal pentru echipamente de aer comprimat. 

Granule standarde:

Stelux: Granule inoxidabile

Granulele Stelux poate fi utilizată pentru curățarea, pregătirea și post-tratarea metalelor prețioase, a pieselor turnate sau a pieselor forjate din oțel inoxidabil și a suprafețelor de granit și marmură.

SP Shot - ShotPining: Granule rotunjite intarite

Executate din oțel turnat pentru prelucrarea componentelor aeronautice

Chilled Iron: Granule din fonta

Granule din fontă pentru pregătirea suprafeței

Cut Wire: Alice metalice fabricate din sarma de otel

 

Utilizate în principal pentru tratarea suprafeței (aplicații). (autoturisme și camioane, petrol și gaze, industria generală, aerospațială)

 

Granule premium:

Profilium: Granule de otel extrem de dure

Special pentru sistemele de aer comprimat. Amestec de granule premium pentru pregătirea suprafeței, oferă o suprafață constantă și omogenă.

HPG: Granule din otel cu productivitate ridicata Dezvoltate pentru a îmbunătăți suprafețele pieselor turnate și forjate. De asemenea, potrivite pentru îndepărtarea nisipului, rășinii sau zgurii și pentru lucrările de curățare. 

Hybrid Shot: Un amestec de particule sferice și eliptice Pentru turnătorii și curatarea pieselor forjate.  

 szemcsk2_757