Produsele noastre

Afișați filtrul

Filtre de aer cu acțiune în profunzime

 

Filtre de hârtie tip labirint

Filtrele de hârtie de tip labirint sunt alcătuite din două foi de carton pliate și perforate lipite împreună la marginile. Ca urmare a designului său unic, acest filtru este unul dintre cele mai bune filtre disponibile, bazat pe principiul inerției. Ideal pentru filtrarea aerului contaminat cu vopsea, în special pentru vopsele cu uscare lentă și pe bază de apă.

 

Filtru din fibră de sticlă, EU3

Funcția acestui filtru cu acțiune în profunzime este că particulele care urmează să fie separate pătrund în spații mai mari dintre fibre și se fixează acolo.

Filtrul din fibră de sticlă este fabricat din fibră de sticlă cu straturi lungi și necombustibile, lipite cu rășină termorigidă sintetică. Rezistent la agenți chimici, cu o capacitate mare de captare a prafului.

 

 

Filtru fin, EU4

Utilizarea filtrului fin de poliester în procesul de extracție crește semnificativ eficiența filtrelor primare. Este, de asemenea, potrivit pentru filtrarea alimentării cu aer a sistemelor de ventilație.

Un filtru cu acțiune în profunzime care colectează impurități pe toată secțiunea transversală și înăuntrul filtrului. Este fabricat din microfibre sintetice.

 

Filtru plafon cabină, EU5

Este adecvat pentru filtrarea aerului în spațiile cu înaltă puritate. Filtru din poliester laminat cu clasa de calitate EU5 (F5). Este utilizat pentru filtrarea vopselurilor în industria auto, uscător de vopsea, filtrarea aerului din cabină.

Filtrul acoperișului cabinei este fabricat din microfibre cu grosimi variate, cu o structură rigidă a rețelei, impregnată cu ulei pentru captarea prafului.

 

Filtru împletit din hârtie (Columbus)

Filtrul High Capacity Filter® alcătuit din opt straturi de hârtie specială ignifugă. Datorită structurii sale stratificate, are o capacitate mare de stocare a prafului. Poate fi utilizat individual, într-un singur strat, în pereții de evacuare industriali, cabine de pulverizare, cabine de vopsire, orizontal sau vertical.

Potrivit pentru vopsele pe bază de solvent și apă, pentru separarea rășinilor epoxidice, lacurilor și vopselelor.

 

Filtru cu cartuș de carton

Sistemul de filtrare de tip EDRIZZI® este alcătuit din cartușe de carton de tip labirint interioare, cu suprafață mare, incombustibile, care trebuie așezate în carcase de metal. Suprafața de extracție a filtrelor de carton

Se compune din segmente de 500 x 500 mm.

Avantajul cel mai important al sistemului este capacitatea sa excepțional de ridicare de stocare a vopselei, de până la 80 kg/m2, care are ca rezultat o durată lungă de viață, costuri scăzute de mentenanță și o funcționare economică, flexibilă.

 

Filtre cu cadru, filtre Z

Prefiltre cu suprafață mare, ușor de utilizat, recomandate pentru îndepărtarea ceții vopselei și a prafului în ateliere de vopsitorie și cabine de vopsire. Pentru a crește eficiența, sunt adesea încorporate mai multe straturi.

Cadrele pot fi din hârtie, plastic sau tablă zincată. Materialul filtrant este un filtru din fibră de sticlă și/sau un filtru fin din poliester, în funcție de sarcină.

 

Filtre cu sac, saci filtranți

Tipuri de filtre recomandate pentru îndepărtarea ceții vopselei și a prafului în ateliere de vopsire, cabine de vopsire și pentru filtrele suflantelor. Cadrele lor pot fi executate din tablă zincată sau din plastic.

În funcție de sarcina de filtrare, acestea sunt fabricate în etapele de filtrare EU3–F9. Este cel mai frecvent utilizat pentru a prefiltra aerul proaspăt din cabinele de vopsire.