Produsele noastre

Afișați filtrul

Cabine de pulverizare

Cabinele de pulverizare sunt suprafețe de extracție verticale sau ușor înclinate, delimitate de pereți laterali pe trei laturi, rezultând o extracție concentrată în zona de vopsire.

Datorită structurii lor modulare, designul lor poate fi adaptat cu ușurință la dimensiunea pieselor de prelucrat și la tehnologie.

Cabinele de pulverizare pot fi complet personalizabile cu maximum de elemente opționale disponibile (de exemplu, ventilator cu convertizor de frecvență, extracție cu grătar, extracție inferioară la nivelul podelei, masă rotativă, deflectoare laterale și superioare).

În toate cazurile, se recomandă instalarea unui sistem de ventilație cu aer încălzit pentru înlocuirea temperată a aerului evacuat.

În cabinele de pulverizare produse de Kematechnik Innomontage Kft. va fi instalat un sistem de filtrare multistrat.

 

Sistemul de filtrare poate fi în prima etapă

  • sub formă de labirint de hârtie pliat ca un acordeon, de mari dimensiuni
  • suprafață extrem de mare, 8 straturi
  • filtru de hârtie de înaltă capacitate
  • cutie de hârtie cu sistem de filtrare EDRIZZI®
  • labirint metalic cu carcasă specială

A doua etapă este un strat din fibră de sticlă necombustibilă, lung, cu un filtru mediu de captare a prafului de tip „PaintStop”, iar al treilea strat este, de obicei, un filtru fin din poliester care separă în principal impuritățile fine asemănătoare pulberilor eliberate în aer.

În cabinele de pulverizare fabricate de Kematechnik Innomontage Kft., cartușele de filtrare pot fi ușor înlocuite într-un timp scurt.