Despre noi

Încă din anul 1990, KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. și INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. s-au evidențiat ca un reprezentant-cheie important în industria de tratare a suprafețelor din Ungaria.

Centrul nostru specializat de tratare a suprafețelor a fost înființat cu cooperarea acestor două companii în 1997, astfel încât am fost singura organizație din Ungaria care a oferit un sistem complet constând în tehnologia de tratare a suprafețelor.

Partenerii noștri beneficiază de asistență la fața locului pentru exploatarea economică și profesională a tehnologiilor existente, precum și pentru pregătirea și definirea noilor investiții.

Proiectăm și instalăm toate sistemele noastre adaptate nevoilor individuale ale partenerilor noștri (integral, manipulare, control electric) pe amplasamentul investitorului.

Suntem parteneri în pregătirea planului tehnologic pentru depunerea cererii pentru autorizația oficială sau notificarea oficială și, la cerere, în desfășurarea procedurilor complete de acordare a licențelor.

Compania noastră din România, care a fost înființată în 2005 și a avut o dezvoltare dinamică, este S.C. INNOTEHNIC S.R.L., aflată la dispoziția clienților noștri, cu sediul în Satu Mare.

 

Asistență de la KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft pentru dezvoltarea activităților de export. La 5 iulie 2017, KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. a obținut, cu numărul de identificare VEKOP-1.3.1-16-2017-00087, o subvenție nerambursabilă în valoare de 2.108.367 HUF în cadrul noului plan Széchenyi în baza procedurii de licitație intitulată „Sprijin pentru pătrunderea pe piață a microîntreprinderilor și a întreprinderilor mici și mijlocii”. Compania a organizat o expoziție pentru dezvoltarea activităților sale de export la Salonul internațional pentru industria auto din Brno.

Sprijin pentru KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft.: La 19 aprilie 2017, KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. a primit o subvenție nerambursabilă, dar minimă în cadrul noului plan Széchenyi, pentru programul prioritar privind piața forței de muncă intitulat „Drumul către piața forței de muncă” cu numărul de identificare VEKOP-8.1.1-15-2015-00001.

În cadrul subvenției, costurile salariale și cu contribuțiile de asigurări sociale ale unui angajat vor fi finanțate la o valoare de 70% timp de 8 luni, până la o sumă maximă de 1.742.160 HUF.