Despre noi

 

Proiectăm calitatea de 30 de ani

Kematechnik Mérnökiroda Kft. și Innomontage Vállalkozó Kft. care stau la baza KI-Group, s-au evidențiat ca un reprezentant-cheie important în profesia de tratare a suprafețelor din Ungaria din 1990. Companiile noastre au fost fondate ca proprietari majoritari ai lui Pál Madár și Mária Madárné Bognár, care erau deja recunoscuți în cercurile profesionale înalte. Am înființat Centrul nostru de tratare a suprafețelor în cooperare cu aceste două companii în 1995, astfel încât să putem fi singura din Ungaria care oferă întreaga gamă de tehnologii de tratare a suprafeței. Partenerii noștri beneficiază de asistență la fața locului pentru exploatarea economică și profesională a tehnologiilor existente, precum și pentru pregătirea și definirea noilor investiții. Toate sistemele noastre sunt proiectate și instalate la sediul investitorului adaptate nevoilor individuale ale partenerilor noștri (complet, cu manipularea materialelor, control electric)

Szeged 1996

Suntem parteneri în pregătirea planului tehnologic pentru depunerea cererii pentru autorizația oficială sau notificarea oficială și, la cerere, în desfășurarea procedurilor complete de acordare a licențelor. 

Compania noastră din România, care a fost înființată în 2005 și a avut o dezvoltare dinamică, este S.C. INNOTEHNIC S.R.L., aflată la dispoziția clienților noștri, cu sediul în Satu Mare.

Nagyszeben 2016


KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. Și INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. au fuzionat în octombrie 2020 și va continua să funcționeze sub numele Kematechnik Innomontage Kft. Sistemul, împreună cu colegii atent selectați, cu o înaltă expertiză, asigură o calitate garantată.
Astăzi, KI-Group a devenit o organizație de companii care acoperă toate ramurile industriei de tratare a suprafeței. Nimic nu exemplifică stabilitatea companiei noastre mai bine decât faptul că cercul de proprietari a rămas neschimbat de atunci. Madár Pál și Madárné Bognár Mária continuă să fie prezenți în viața companiei ca directori și consultanți și reprezintă valorile familiei. Odată cu fuziunea finalizată în octombrie 2020, schimbarea generațională a fost de asemenea finalizată, iar sarcinile operative sunt îndeplinite de fiul fondatorilor, Bognár Péter György ca director general.