Termékeink

Szűrő megjelenítése

Kataforetikus, KTL festőberendezések

Korszerű, nagyon hatékony mártó rendszerű festő eljárás. Kiemelkedően jól tapadó, kiváló ellenálló képességű bevonatot képez.

A korábban alapozásra, illetve az igényes, autóipari alkalmazásokra használt felületbevonó technológia ma már széles körben terjed az ipar szinte minden területén, önálló bevonatként is.

Az alkalmazott festék alapvetően vízhígítású, minimális oldószertartalommal.

A KTL technológia lényege, hogy a földelt munkadarab elektromosan feltöltött festékfürdőbe merül, ahol a feltöltött festékrészecskék önszabályozó módon alakítanak ki egy vékony, de nagyon jó korrózió állóságú réteget. A bevonat egyenletes lesz az éleken, és a bonyolult geometriájú munkadarabok belsejében is.

Az eredményes KTL festéshez alapvetően fontos a nagyon jól megtervezett előkezelés és a mártás utáni többszöri öblítés ultrafiltrátummal (UF öblítés). A közel 100%-os festékvisszanyeréssel és az alacsony beégetési hőmérséklettel gazdaságos bevonat képezhető.

Lépjen kapcsolatba velünk, és az INNOMONTAGE Kft. megtervezi, kivitelezi, beüzemeli az Ön igényei szerinti KTL mártó festőberendezést.